PRESSMEDDELANDE

Efter 12 år på posten kliver nu Niclas Sigholm av som vd på Sigholm Tech

Efter 12 år på posten kliver nu Niclas Sigholm av som vd på Sigholm Tech. Efter några intensiva år av tillväxt både på personalsidan och inom tjänsteutbudet har Niclas nu valt att fokusera mer på det nystartade området "Markets & Strategy". Den nya vd:n, Emelie Israelsson, har arbetat på Sigholm under sju år både som Managementkonsult och vice vd.

- Emelie är grym på att vara vd så det här är bra för alla, säger Niclas Sigholm. I praktiken har det varit så här ett tag ändå. Jag kommer lägga all min kraft på att stötta de kunder som är mitt inne en stor marknadsförändring, fortsätter Niclas.

På företaget Sigholm kommer det inte ske någon större skillnad förutom att några formella arbetsuppgifter kommer omdirigeras. Niclas fortsätter som senior konsult inom området ”Markets & Strategy” som fokuserar på marknadsinformation, strategiska analyser och rådgivning för att kunna navigera i den komplexa marknaden.

- Jag ser fram emot att det övergripande ansvaret för Sigholm Techs utveckling och fortsätta den här resan tillsammans med mina fantastiska kollegor, säger Emelie. Jag känner mig stolt över den fina kultur vi har byggt inom bolaget och att jag får chansen att vara på en arbetsplats med kollegor, där jag motiveras varje dag, fortsätter Emelie.

Emelie Israelsson, vd Sigholm Tech


Sigholm startades år 2010 och består av två ekonomiska bolag; Sigholm Tech och Sigholm Project. De finns idag på fyra orter; Västerås, Stockholm, Göteborg och Luleå. I dag består Sigholm av 50 medarbetare med uppdrag i hela Sverige.

Kontakt:

Emelie Israelsson: emelie.israelsson@sigholm.se, 0702-909 355

Niclas Sigholm: niclas.sigholm@sigholm.se, 0702-906 009

Artikeln publicerades: 25/10,2022
Presskontakt

Jennie Sträng

jennie.strang@sigholm.se
+46(0)70 862 97 26

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av vad som händer på Sigholm


Dela artikel