Fredagen den 1 september sänder vi Energistrategipoddens första live-podd under Frihamnsdagarna i Göteborg. Under inspelningen, kommer Niclas Sigholm intervjua Per-Anders Gustafsson, vd på Göteborg Energi för en djupgående intervju om framtidens energilösningar och hållbara initiativ.

Kan du inte delta på plats? Lugn, det är en live-podd vilket möjliggör live-lyssning i din poddspelare eller med ljud och bild på vår hemsida.

När? fredag 1 september, kl. 11:00-11:40

Var? Greta-tältet, Bananpiren, Göteborg, på https://www.sigholm.se eller Energistrategipodden.

Om Frihamnsdagarna

För tredje året i rad kommer människor samlas i Göteborg för att delta i en händelse som präglas av kreativitet, innovation och hållbarhet - Frihamnsdagarna. Denna årliga fest är en hyllning till hållbara lösningar och framtidens möjligheter och har blivit en inspirerande plattform för individer, företag och organisationer att utforska och diskutera en grönare framtid.

Frihamnsdagarna omvandlar ett område i Göteborg till en dynamisk mötesplats där olika aktörer delar sina visioner, idéer och projekt som syftar till att främja hållbarhet. Evenemanget lockar engagerade och nyfikna för att delta i seminarier, workshops, utställningar och presentationer. Läs mer på Frihamnsdagarnas hemsida: https://frihamnsdagarna.se/

Artikeln publicerades: 29/08,2023
Presskontakt

Jennie Sträng

jennie.strang@sigholm.se
+46(0)70 862 97 26

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av vad som händer på Sigholm


Dela artikel