Under pompa och ståt fick vår vd och ägare för Sigholm Tech motta priset som Årets Företagare i Västerås och Västmanland. 

Det var festlig stämning i Västerås under torsdagen på den framflyttade näringslivsgalan Guldstänk. Galan skulle egentligen ha ägt rum i mars men p.g.a. pandemiutbrottet flyttades galan fram. Niclas, som redan fått motta diplom, fick under kvällen även uppmärksamhet från det lokala näringslivet som var på plats i en corona-vänlig prisceremoni. 


Juryns motivering lyder: "Årets Företagare driver sin snabbt växande verksamhet med fokus på hållbar utveckling och innovativ teknik. Visionen är ett trivsammare Västerås och en bättre värld. Med sin förmåga att skapa smarta kundlösningar, bygga en stark företagskultur och göra skillnad i samhället är drömmen snart verklighet. Och vem vet vad som spawnar härnäst?"


Niclas är nu en av finalisterna till Årets Företagare Sverige som anordnas av föreningen Företagarna Sverige som den 16:e oktober kommer prisa vinnare på distans. Det fysiska evenemanget får vänta ett år p.g.a. rådande omständigheter med Covid- 19 pandemin. 


Bild på alla vinnare i olika kategorier under näringslivsgalan Guldstänk. 

Artikeln publicerades: 14/09,2020
Presskontakt

Jennie Sträng

jennie.strang@sigholm.se
+46(0)70 862 97 26

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av vad som händer på Sigholm


Dela artikel