Timo Isaksson

Managementkonsult, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:
timo.isaksson@sigholm.se

+46 70-290 24 20

Timo uppskattats för sin förmåga att konkretisera och visualisera komplexa frågeställningar och därigenom vägleda kunder i förändrings- och utvecklingsprojekt

Timo arbetar med verksamhetsutveckling och har haft uppdrag inom en mängd områden under sina fyra år på Sigholm Tech. Om man skulle sammanfatta Timos gedigna erfarenhet skulle man kunna säga att den gemensamma nämnaren är tekniska lösningar, arbetsprocesser och mänskliga beteenden. 

Timo har jobbat med underhållsutveckling, styrning och KPI-uppföljning, utveckling av uppföljningsverktyg, data-analys, rening av masterdata, reservdelshantering, revisionsledning, revisionsutveckling, kundärendehantering, kompetensutveckling, systemkonfiguration, systemimplementation och anläggningsutveckling. Med mera! 


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Det bästa med Sigholm är chansen att få maximera min egen potential som förändringsledare. Möjligheten till utveckling och erfarenhetsåterkoppling är enormt bra på Sigholm".

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Expansionen till Stockholm och promenaden till det kontoret. Det var en skön känsla".

Hur hämtar du energi? "Just nu är det löpning. Med en aktivitetsklocka kan jag få fantastiskt mycket data som jag kan nörda ner mig i och då blir det ju ännu roligare!"

Styrkor: "Forma och visualisera data och så vågar jag testa annorlunda tillvägagångssätt för att lösa problem."

Vilken låt hämtar du energi från? "Andetag - Erik Lundin."

Superkraft: "Jag kan känna igen en låt på de första tonerna."< Tillbaka