Mattias Naarttijärvi

Cloud Engineer & Data Scientist, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:

mattias.naarttijarvi@sigholm.se

+46 70-541 91 29

Mattias är energiingenjören med hjärtat i mjukvaruutveckling

Mattias drar sig inte för att tackla de stora tekniska utmaningarna och gillar att ställa sig frågan "Var är egentligen problemet?". Att hitta en elegant lösning på ett komplext problem är hans största drivkraft - speciellt när det effektiviserar andra i deras arbete.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Den fantastiska kulturen av att kontinuerlig utveckling och utmaning, ge och få feedback och ett lösningsorienterat tankesätt. Att få jobba med en av de största klimatutmaningarna och få hjälpa till med klimatkrisen är en fantastisk känsla! "

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Strategidagarna på Tjörn där vi blandade bad, bastu, god mat, strategi, workshops och legobygge (som, tro det eller ej, var en del i en workshop)."

Hur hämtar du energi? "Antingen på en joggingrunda, gärna i ruskväder, eller ut på längdskidor när man har lyxen att befinna sig i de breddgraderna."

Styrkor: "Jag är snabblärd och tar mig gärna ann ny och spännande teknik som pushar oss till teknikens framkant - ett måste för att hänga med i svängarna i en så snabbrörlig bransch."

Vilken låt hämtar du energi från? "No Roots av Alice Merton. Den resonerar till mina förfäders nomad-rötter och att livet är ett äventyr." 

Superkraft: "Jag kan skida en mil på 20 minuter (om jag får ha fars jakthundar som draghjälp)."< Tillbaka