Isabell Stoor

Projektledare & Vd Sigholm Project,

isabell.stoor@sigholm.se
+46 70-290 61 25

Isabell är Vd för Sigholm Project och varit projektchef för olika byggprojekt, däribland Nya Lögarängsbadet, utvecklingen av Västerås hamn och Fastighet2020 som är ett helhetsgrepp över Mälarenergi Koncernens fastigheter.

Isabell har med sin analytiska och förutseende förmåga haft uppdrag som tillförordnad projektchef på Västerås stad med ansvar för projektportföljen, medarbetare och resurssättning. Hon började sin resa på Sigholm som byggledare i byggnationen av Block 6 åt Mälarenergi.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att vi är ett så härligt gäng som ständigt vill utvecklas och gillar nya utmaningar ". 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Har svårt att plocka ut ett då det är så många bra minnen tillsammans med Sigholm gänget, bla från alla resor vi gjort tillsammans ex. från sköna kvällar på takterrasser i södra Europa som varit ett tema på flera av våra resor genom åren."

Hur hämtar du energi? "Vara med familjen, gärna i fritidshuset i Dalarna och pyssla med något hus- eller trädgårdsprojekt."

Styrkor: "Har lätt för att sätta mig in och se flera steg framåt. Kund har beskrivit mig som extremt analytisk och förutseende"

Vilken låt hämtar du energi från? "Hämtar sällan medvetet energi från musik men får en häftig känsla till Tina Turner -We are the champions då jag har många härliga minnen från prisutdelningar med den låten som kan ge energi än idag. "

Superkraft: "Har ridit Falsterbo tre år i rad med en häst som jag ridit in och utbildat själv."< Tillbaka