Ingela Steen Ronnermark

Projektledare,

Kontaktuppgifter:

ingela.steenronnermark@sigholm.se

+46 73-027 38 12

Energiingenjör och miljöspecialist som tillsammans med andra vill utveckla och förbättra arbetssätt för att minska vår miljöbelastning   

Ingela har lång erfarenhet inom miljöområdet och har arbetat med såväl löpande miljöarbete hos kund samt med projekt kopplat till olika miljöinvesteringar i syfte att klara miljötillstånd, interna förbättringar eller kommande miljövillkor. Ingela tar roller som kravställare, granskare eller uppföljning beroende på vilken del i processen hon blir involverad i och har under 2022 blivit Certifierad Miljöbyggnadssamordnare. Ingelas personlighet gör att hon har lätt för att jobba tillsammans med personal på olika nivåer i en organisation och många kunder utrycker stort förtroende för henne både som person och för hennes kompetens.  


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Gemenskapen och delaktigheten!"

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "När jag som nykläckt Sigholmare försökte smyga med ett enskilt svar i Outlook istället för att svara direkt till alla i den öppna informationskanalen Slack... Då först förstod jag att alla mina kollegor på riktigt var intresserade av det som jag kunde bidra med."  

Hur hämtar du energi? "Med rörelse dvs promenader i tidiga morgonljuset med min hund, en löparrunda med min löpargrupp (Runacademy) eller pilla i jorden bland växterna på altanen. Under våren och hösten har jag som mest energi!"  

Styrkor: "Ordning och reda, struktur får mig att bli effektiv."

Vilken låt hämtar du energi från? "Svårt val... Amazing Day - Coldplay och Enjoy the silence - Depeche Mode."

Superkraft: "Jag har drejat många bruksföremål som vi använder dagligen. Nu var det dock ett tag sedan men har man en gång uppnått en superkraft så är den väl för alltid...!?"< Tillbaka