Henrik Näsström

Affärsutvecklare, Sigholm Tech

henrik.nasstrom@sigholm.se

+46 70-290 77 07

Henrik har lång erfarenhet av fjärrvärme, affärsmodeller och ledarskap

Henrik är väldigt intresserad av energi och har arbetat med fjärrvärme sedan 2007, mestadels med marknadsorienterade uppgifter. På Sigholm Tech har Henrik utfört uppdrag såsom intäktsanalyser hos energibolag och drivit förändringsledning mot mer lönsamma affärer.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Möjligheten att hjälpa olika energibolag i Sverige med förbättrad lönsamhet och fortsatt nöjda kunder. Jag gillar även vår interna aktivitetshantering som skapar väldigt effektiva arbetssätt".

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Vi var på en intern utvecklingsresa i fjällen som vi fyllde med mycket träning och skratt. Oförglömligt!"

Hur hämtar du energi? "Genom att omges av människor jag tycker om och när jag gör saker som påminner om min uppväxt. Och fiska, träna och äta god mat!"

Styrkor: "Jag har en väldigt god förståelse i fjärrvärmeaffären och kan väldigt snabbt sätta mig in i olika energibolags situationer. Att identifiera potential och snabbt agera på den är nog mitt starkaste attribut".

Vilken låt hämtar du energi ifrån? "Nu kan du få mig så lätt" - Håkan Hellström. "Den känner jag mycket för."

Superkraft: "Jag kan somna precis när jag känner för det. Himla praktiskt."< Tillbaka