Gustav Hermansson

Managementkonsult,

Kontaktuppgifter:

gustav.hermansson@sigholm.se

+46 73-074 28 59

Gustav är en entusiastisk och idérik förändringsledare 

Genom sin nyfikenhet och analysförmåga ser Gustav ständigt nya affärsmöjligheter och förbättringspotential. Gustav har en internationell erfarenhet av energibranschen och har arbetat med fjärrvärmeprojekt i England. Där var han också med och drev en innovationshubb i syfte att exportera svensk fjärrvärmeexpertis till den europeiska marknaden.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Det är att jag får möjligheten att både driva konsultuppdrag mot kund samtidigt som jag får möjligheten att vara med internt och fokusera på vår egen affärsutveckling."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "När jag redan tidigt efter att jag börjat på Sigholm fick förtroendet att ta lead på mitt första projekt. Jag var spänd och nervös inför mina första möten med kund men jag uppskattade ansvaret som lagts på mig samtidigt som jag var betryggad av det interna stöd jag viste att jag hade hos mina erfarna kollegor."

Hur hämtar du energi? "Genom vardagshäng med vänner och häng i skogen eller vid havet på helgen."

Styrkor: "Jag är väldigt nyfiken och har en viss kreativ ådra vilket hjälper mig att ha ett särskilt öga för nya affärsmöjligheter och förbättringspotential."

Vilken låt hämtar du energi från? "Mirage med Scotch är ett säkert kort för att vakna till!"

Superkraft: "Det inte jag kan hitta på google, det finns faktiskt inte."< Tillbaka