Emmy Bergman

Managementkonsult, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:
emmy.bergman@sigholm.se

+46 73-065 31 50

Emmy är en strukturerad problemlösare som snabbt kan bearbeta och analysera information.

Med tydliga visualiseringar presenterar hon slutsatserna på ett pedagogiskt vis. Genom tydlig kommunikation skapar hon engagemang och förankring av målbilder i arbetsgrupper.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "En stor drivkraft för mig, både på arbetsplatsen och utanför, är att känna att det jag gör är viktigt och gör skillnad, den möjligheten har Sigholm verkligen gett mig. Mina kollegor är även en stor källa för inspiration och lärande. Det är fantastiskt att omges av så drivande människor!" 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Min första resa tillsammans med Sigholm som nyanställd var en otrolig rolig och givande helg. Resan var både ett sätt för mig att komma närmre min kollegor men det var även det tillfälle då jag för första gången fick uppleva att jag är med och formar företaget och att Sigholm är det vi skapar tillsammans.".

Hur hämtar du energi? "Min dagliga energi hämtar jag på yogamattan. Annars är är naturen, vänner och familj otroligt viktigt för min livskvalitet och något som skapar energi både kortsiktigt och långsiktigt." 

Styrkor: "Jag tror att en av mina största styrkor är att jag alltid tar mig an nya utmaningar med entusiasm och arbetsglädje. Jag trivs med att jobba med att lösa komplexa problem."

Vilken låt hämtar du energi från? "This must be the place" med Talkning Heads är en all time favorite." 

Superkraft: "Att jag packar upp min väska det första jag gör när jag kommer hem från en semester." < Tillbaka