Elin Steinberg

Projektledare,

Kontaktuppgifter:

elin.steinberg@sigholm.se

+46 70-518 80 60

Elin trivs i sin roll som projektledare då det ställer höga krav på kundfokus, lyhördhet, struktur och leverans

Elin har lång erfarenhet av att jobba för fastighetsägare, men även hyresgäster, inom både privat och offentlig sektor. Målsättningen i samtliga projekt är att driva mot en hållbar och långsiktig förvaltning av de befintliga fastigheterna, samt att bädda för att nya fastigheter ska kunna uppföras på ett hållbart sätt - ur det ekologiska, ekonomiska och sociala perspektivet. Elin har drivit utredningar, förstudier och andra strategiska projekt för fastighetsägare och hyresgäster. Ofta har projekten handlat om att t.ex. sätta upp nya processer, modeller och rutiner för hur man bör styra förvaltningsorganisationen och dess arbete. Elin är van att fungera som stöd i kundens beslutsprocess, vilket kan innefatta att driva workshops, upprätta kalkyler, beslutsunderlag och rapporter riktade mot ledning. Som person är Elin målmedveten, analytisk och drivs av att arbeta i grupp mot gemensamma mål.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Det faktum att våra ledord genomsyrar hela verksamheten. Att sträva efter ständig förbättring och hela tiden utvärdera samtliga aktiviteter och processer är verkligen ingen klyscha, utan här gör man det - på riktigt!

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? Det bästa minnet hittills får nog bli vår gemensamma eftermiddag/AW på temat Självledarskap.

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? Jag är bra på att läsa av personer och situationer.

Vilken låt hämtar du energi från? Oj, jag lyssnar på så mycket så det är otroligt svårt att välja! Just för att få energi och pepp skulle jag kunna lyssna på en låt från Arcade Fire som heter Keep the car running. Klämmer även in ett bra svenskt peppalternativ med ett skohorn på den här frågan: Säkert - Sanningsdan.

Hur hämtar du energi? Lyssnar på musik (helst live), tar en löptur eller umgås med vänner.

Superkraft: Lär mig (ofta ofrivilligt) låttexter efter någon enstaka genomlyssning.< Tillbaka