Andreas Hellström

Projektledare,

Kontaktuppgifter:

andreas.hellstrom@sigholm.se

+46 73-412 64 15

Andreas arbetar som projektledare inom fastighetsprojekt som spänner från tidigt idéstadie med att driva detaljplaner, genom genomförandefasen till utveckling av fastighetsförvaltning

Andreas har upphandlat entreprenader (mestadels Driftentreprenader) för Statens Fastighetsverk, SBB (dåvarande Hemfosa), Östersundshem med flera, process- och workshoplett Stadsbyggnadsbenchen (9 Stockholms kommuner) som kontinuerligt benchmarkar sin stadsbyggnadsprocess med varandra, varit delaktig i behovsanalyser för Skatteverket och Sollentuna kommun, agerat hyresgästrådgivare för Skatteverket, Migrationsverket, Skövde kommun, projektlett uppförandet av en O'learys restaurang i Mall of Netherlands, varit Stockholms stads projektledare i Citybananprojektet, varit hyresgästrepresentant för Sweco Sverige vid ombyggnationen av Swecos huvudkontor i Stockholm m.m.  Med Andreas vid rodret får du en kommunikativ, glad och hållbar projektledare.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? Att få arbeta i en nytänkande organisation med inspirerande, engagerade och härliga kollegor som driver utvecklingen i våra kunders projekt samt inom Sigholms gränser. Jag lär mig nytt varje dag på en helt ny nivå. 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? Att få podcasta! Första gången jag prövat på det, det var kul men om jag gjorde det bra låter jag vara osagt. 

Vad är dina styrkor arbetsmässigt? Jag är en lagspelare och ser till att laget lyckas genom att vara inkluderande och lyhörd samtidigt som jag skapar struktur och tydlighet. Jag är även prestigelös och kan göra de arbetsuppgifter som krävs för att ta ett projekt framåt. 

Vilken låt hämtar du energi från? Tougher than the rest - Bruce Springsteen 

Hur hämtar du energi? I synnerhet genom träning, gärna genom skidåkning men oftast genom löpning. Men även genom musik och att träffa familj och vänner. 



< Tillbaka