Mustafa Aldoori

Projektledare,

  • IPMA Certifierad

Kontaktuppgifter:

mustafa.aldoori@sigholm.se

+46 70-241 16 94

Mustafa är byggnadsingenjör med erfarenhet av roller som byggkonstruktör, uppdragsledare, projekteringsledare, projektledare, BAS-P & U.

Han har framgångsrikt drivit allt från ombyggnationer med pågående verksamhet till stora och komplexa nybyggnationsprojekt mycket tack vare sin förmåga att vara strukturerad, målmedveten och lösningsorienterad.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Det bästa med att jobba på Sigholm är de moderna, systemiska och effektiva arbetsmetoderna som Sigholm arbetar med."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Bland de bästa minnen som jag har haft på Sigholm är när jag fick träffa medarbetarna för den första gången. Medarbetarna var välkomnande, nyfikna och törstiga att lära känna mig både som person och mina kunskaper."

Hur hämtar du energi? "Genom sport och att träffa vänner. Det räcker att jag klär på mig sportkläder så mår jag bättre och känner mig påfylld av energi." 

Styrkor: "Jag är bra på att hantera hög arbetsbelastning och hela tiden ha ett sinne och inställning för problemlösning."

Vilken låt hämtar du energi från? "I'll be there for you - The Rembrandts." 

Superkraft: "Skriver och talar flytande arabiska." < Tillbaka