Malin Filipsson

Managementkonsult/Föräldraledig, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:
malin.radberg@sigholm.se

+46 70-290 91 02

Malin är en mångkulturell språkfantast som jobbat med verksamhetsutveckling, förändringsarbete, digitalisering och projektledning i många branscher inom industrin.

Malin har, med sin höga sociala kompetens, en förmåga att passa in i de flesta grupper. Denna förmåga har bland annat utvecklats genom roller som projektledning inom flygindustrin, digitalisering av produktionsoptimering inom bilindustrin i Japan och implementering av Industri 4.0 i en global roll med säte i Italien.

Som förändringsledare jobbar Malin strukturerat och målinriktat med förändringsarbete inifrån och ut och anser att tydlig kommunikation är en nyckel till framgång.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Medvetenheten om att produkten vi säljer är vår person och vår kunskap och att motsvarande tid investeras i personlig utveckling, diskussion, bokcirklar och utbyte av erfarenheter som stärker oss som individer och företag."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Då vi cyklade downhill tillsammans. En riktig adrenalinrush!"

Hur hämtar du energi? "Träning ger mig energi! Just nu ligger träning och löpning på topplistan." 

Styrkor: "Min styrka ligger i att hantera och jobba med olika typer av människor. Som förändringsledare jobbar jag strukturerat och målinriktat med förändringsarbete inifrån och ut och anser att tydlig kommunikation är en nyckel till framgång."

Vilken låt hämtar du energi från? "Try everything med Shakira. Den var med i filmen Zootropolis som handlar om en liten kanin som vill bli polis och måste kämpa riktigt hårt för att nå sina mål. Den gör mig glad."

Superkraft: "Språkjunkie! Jag betraktar språk som en hobby och har studerat Japanska, Arabiska, Franska, Kinesiska och naturligtvis Engelska." < Tillbaka