Josefin Forsell

Managementkonsult & Hållbarhetsansvarig, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:
josefin.forsell@sigholm.se

+46 70-290 98 15

Josefin är en uppskattad ledare som skapar förtroende genom att se individen bakom rollen

Josefins uppdrag hos kund inrymmer både operativa frågor som mer strategiska delar. Hon har jobbat med förändringsledning och processutveckling kopplat till kvalitet, aktivitetsplanering och målstyrning men också med problemlösning och projektledning. Tack vare sin kommunikativa förmåga och coachande förhållningssätt får hon en grupp att jobba strukturerat mot gemensamma mål.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att omges av så lösningsorienterade och framåtsträvande människor. Med vår samlade kompetens gör vi skillnad på riktigt, och dessutom utmanas vi att hela tiden växa, både som grupp och som individer". 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Downhillåkningen på vår utvecklingsresa i Åre. Vi är ett glatt, nyfiket och engagerat gäng som visar mod, inte bara i hur vi tar oss an uppdrag".

Hur hämtar du energi? "I bergen med ett par löparskor på fötterna och allt jag behöver för att klara mig för dagen och natten i en lätt ryggsäck. Upplevelselöpning när den är som bäst"!

Styrkor: "Jag är intresserad av människor, och är bra på att se individen bakom rollen, vilket underlättar i rollen som ledare och förändrings- och processledare. Jag är också en hejare på myndighetsrelaterad kommunikation efter många år i verksamheter hårt styrda av lagar och regler."

Vilken låt hämtar du energi från? "Lev nu, dö sen" - Laleh. "Den har blivit lite av en soundtrack för mig senaste året"

Superkraft: "Kan påbörja en morgonjogg 3 minuter efter att väckarklockan ringt."< Tillbaka