Viktor Andersson

Managementkonsult, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:

viktor.andersson@sigholm.se

+46 70-290 93 30

Viktor är högt uppskattad för sin effektivitet i processarbeten 

Viktor är Process Excellence-ansvarig på Sigholm Tech vilket innebär huvudansvaret för att vi håller kvalitet och effektivitet i våra interna processer. Han har jobbat i bolaget sedan 2015 och hos kund arbetar Viktor med strateginedbrytning, organisationsutveckling, underhållsutveckling, processer för säkra avställningar och riskhantering, kvalitets- och miljöledning, kundärendehantering, daglig styrning med mera. De största projekten har ägt rum på Stockholm Exergi, Mälarenergi, ENA Energi, Hedemora Energi, Bodens Energi, Borlänge Energi och VafabMiljö med stöttande roller på Sundsvall Energi och ESEM.

Sigholm som arbetsgivare: "Jag gillar friheten som ges att forma sin egen utveckling och vara omgiven av så kompetenta människor".

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Varje år åker vi på en Sigholmresa. År 2019 var det dags igen och då stannade vi i Sverige och styrde mot Åre. Där vi var ett gäng som cyklade downhill tillsammans, det var riktigt häftigt!"

Hur hämtar du energi? "Det bästa jag vet är att klättra så det gör jag så mycket och ofta jag hinner. Det är en skön mix av problemlösning och att ligga på gränsen av vad man klarar av rent fysisk. Får jag klättra så sover jag gott och presterar bra på jobbet".

Styrkor: "Grymt strukturerad! Jag levererar som bäst när jag känner att jag har full koll på vad jag ska göra, när och på vilket sätt."

Vilken låt hämtar du energi från? "10/10 - Paolo Nutini. Den får mig alltid på bra humör!"

Superkraft: "Slår en riktigt god bearnaise."< Tillbaka