Martin Marklund

Managementkonsult, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:
martin.marklund@sigholm.se

+46 73-849 02 20


Martin är en engagerad verksamhetsutvecklare som trivs med utvecklings- och förbättringsprojekt

Från både sin utbildning och tidigare erfarenhet kan Martin sammanfatta och visualisera värdeflöden. Han drivs av att ifrågasätta etablerade tankesätt för att både skapa och bemöta förändring. Han har erfarenhet av att leda internationella team där leverans och kontinuerlig utveckling är ledord. Att bemöta både människor i organisationer som unika individer och skapa personliga relationer är en självklarhet!


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Kombinationen av kunniga, taggade människor och en miljö som ger självständighet, eget ansvar samt hjälpsamt stöd vid behov! Jag upplever också en genuin känsla av att vilja göra varandra och världen runt oss bättre som är väldigt motiverande. Att få vara en del av samhällets omställning till en hållbar värld är otroligt motiverande!"

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Redan innan jag började på Sigholm hade vi en After Work med frisbeegolf och efterföljande middag som var riktigt skoj. Vårt digitala julfirande med quiz, spel, ölprovning och gött häng var också fantastiskt trevligt! Påhittigt och glatt blev kvällen en digital variant av mer klassiska julbordsteman."

Hur hämtar du energi? "Idrott och aktiviteter i härligt sällskap. Gärna en fotbollsmatch, golfrunda, padel eller valfri aktivitet på snö. En vintervecka i fjällen är alltid fantastiskt härligt!"

Styrkor: "Min förmåga till anpassning efter kontext och omgivning, samt förståelse för olika perspektiv och situationer. Kan också analytiskt fånga upp kärnan i problem och utmaningar, samt tydligt förmedla detta till andra. Vana av att arbeta i varierade grupper med olika bakgrunder."

Vilken låt hämtar du energi från? "The Anthem' med Good Charlotte eller 'Lick It Up' med Kiss, beroende på dagsform."

Superkraft: "Har en otrolig forehand i tennis, padel och frisbeegolf!" < Tillbaka