Katja Åström

Projektledare,

Kontaktuppgifter:

katja.astrom@sigholm.se

+46 72-571 58 77


Katja har en bred erfarenhet av projektledning, scenarieutveckling, riskanalyser, utredningar och komplexa uppdrag både som konsult och från myndighet.

Hon har en masterexamen i Hållbar energiteknik från KTH och tycker att allt som har med energiomställningen att göra är oerhört spännande.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Friheten och förtroendet att kunna påverka vad jag vill jobba med och samtidigt få bidra till Sigholms mål." 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Välkomstpresenten som väntade på kontoret första dagen, det var trevligt! Har tyvärr inte hunnit få så många minnen än eftersom det bara har gått drygt två veckor sedan jag började.

Hur hämtar du energi? "I löpspåret tillsammans med en vän eller helt ensam på en fjälltopp."

Styrkor: "Jag har lätt för att sätta mig in i helhetsbilden och att förstå andras perspektiv, vilket gör att samarbeten brukar fungera bra.  Kan också bli otroligt engagerad när det handlar om frågor som intresserar mig."

Vilken låt hämtar du energi från? "Alla låtar av Tones and I just nu, mest för att jag förknippar dem med den sista resan innan pandemin. Det ger hopp!"

Superkraft: "Jag kan sova hur mycket som helst, var som helst."< Tillbaka