Emelie Israelsson

Managementkonsult & Vd Sigholm Tech, Sigholm Tech

emelie.israelsson@sigholm.se
+46 70-290 93 55

Emelie är en strukturerad och resultatinriktad problemlösare med mycket god förmåga att arbeta i grupp

Emelie arbetar som managementkonsult och har huvudansvaret för vår kompetens- och personalutvecklingsprocess på Sigholm Tech. Som förändringsledare är hon van att skapa förtroende för förändring genom tydlig kommunikation och att jobba nära människorna i processerna.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Det bästa med att jobba här är nog möjligheten att få kunna få lära sig så mycket av mina kollegor och se hur mycket coola saker vi kan göra när vi jobbar tillsammans :) Flexibiliteten och möjligheten att påverka och förändra både sin egen och andras arbetssituationer är också kul. Det är roligt att få vara med och bygga upp ett bolag och påverka hur vi kommer utvecklas i framtiden". 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Oj det finns så många. Ett är så klart vår Åre-resa där vi skulle laga mat ihop med minst sagt blandade resultat. Det har vi skrattat och återkommit till MÅNGA gånger. Men även många av våra utvecklingsmöten har lett till fina minnen tillsammans".  

Hur hämtar du energi? "Att vara ute i naturen och pyssla i trädgården eller med mina blommor samtidigt som jag lyssnar på ett intressant poddavsnitt eller ljudbok."

Styrkor: "Jag tror jag är bra på att läsa av människor och sätta mig in i deras perspektiv, vilket är en nödvändighet för att kunna leda människor på ett bra sätt i en förändringsresa. Jag är också strukturerad och metodisk när jag arbetar."

Superkraft: "Jag är bra på att se saker och ting positivt i ganska jobbiga situationer och även motivera andra till detta. Jag brukar skapa en lösningsfokuserad miljö istället för att fastna i en negativ spiral."< Tillbaka