Melinda Danielsson

Grafisk Designer, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:
melinda.danielsson@sigholm.se

+46 70-375 86 25


Melinda tydliggör budskap och problemlösning genom visuell kommunikation

Som grafisk designer är Melinda involverad i många varierande projekt. Det kan innebära att skapa animerade filmer, spela in/klippa ljud, skapa tryckmaterial till event och mässor, grafisk identitet, logotyper, presentationsmaterial och informationsgrafik etc.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Jag kan ta en drivande roll som gör att jag utvecklas mer och mer för varje dag. Det är även väldigt värdefullt att ha så varierande projekt där jag kan utnyttja min kompetens på flera olika sätt – och ingen dag är den andra lik." 

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Mitt bästa minne uttrycker sig nog dagligen i små mikrostunder i form av skratt med kollegor, en utförd uppgift som var utmanande, en bra låt som någon har satt på eller att behöva springa 6 våningar i trappan som till och med det blir kul med roliga kollegor. Men om jag ska välja ut ett minne så skulle jag säga under vår Åre-resa 2019 när vi åkte Mountainbike. Efter att ha kämpat i timmar i täta backar kom vi till sist ut ur skogen där en bred och lång grusväg i nerförsbacke öppnade upp sig. Vi var högt uppe i bergen och solen sken mot en. Det var en så häftig känsla att sluta trampa och svisha nerför backen bland alla bergen. Det var nästan som att man flög. Då kände jag att vi som företag och på ett individuellt plan kan lyckas med precis vad som helst."

Hur hämtar du energi? "Jag gillar att vara ute i naturen (den dag jag skaffar hund så kommer här stå ’jag gillar att ta långa promenader ute på landet med vovven’). Annars får jag energi av att åka på små spontanresor, dansa och teckna realistiskt."

Styrkor: "Jag skulle inte klara en dag utan mina kunskaper inom Adobe-programmen. Jag kan även kombinera ett tänk av strukturerad problemlösning med ett visuellt och kreativt sinne."

Vilken låt hämtar du energi från? "Det går inte att undkomma en energikick av låten U Can’t Touch This av MC Hammer." 

Superkraft: "Jag har skrivit en hel roman med tangentbordet innan du har hunnit blinka!" < Tillbaka