Vem är du?

Vi är ett gäng konsulter med olika bakgrunder och ingångar i arbetslivet. Vi tror på att genom att jobba i team får våra kunder bäst nytta av oss samtidigt som vi kan utveckla varandras kompetenser och förmågor. Våra uppdrag är både inom den privata och offentliga sektorn. Vi behöver nu komplettera vår personalstyrka så vi söker dig som har ett eller ett par års erfarenhet av miljöuppdrag. Kanske jobbar du idag som konsult eller så har du en förvaltande roll där du får jobba både med miljöförbättringar i interna processer och miljöfrågor som kommer utifrån. Kanske har du erfarenhet från en myndighet. Du har lätt att kommunicera med människor och du jobbar gärna i team.  

 Våra uppdrag

I våra projekt har vi alltid i åtanke hur vi kan minska vår belastning på miljön och klimatet genom återbruk, energieffektivisering, analyser etc. och gör medvetna val med minimal påverkan på klimatet för framtida generationer. Vi gör det genom att ha kontroll på tillståndsprocesser, genomför certifieringar, analyser och strategier.

I våra miljöuppdrag arbetar vi nära våra kunder med såväl det löpande miljöarbetet i en förvaltande roll samt med enstaka projekt kopplat till olika miljöinvesteringar i syfte att klara miljötillstånd, interna förbättringar eller kommande miljövillkor. Vi bevakar våra kunders intressen gällande ny lagstiftning och anpassar rutiner och instruktioner efter det. Vi driver tillståndsärenden och utformar miljökonsekvensbeskrivningar. Vi blir också anlitade för periodisk besiktning och internrevisioner kopplade till ISO14001. 

Vilken arbetsplats och kultur vill vi skapa

Hos oss kommer du till en utvecklande miljö med höga men vänliga krav på gemensam innovation och prestation. Vi tror på gruppen före individen, varför vi har samlat många personer med högt samhällsengagemang, som vill mycket och som drivs av att ge varandra förutsättningar att påverka vår egen och bolagets utveckling och arbetssituation. Vi är nämligen övertygade om att människor som mår bra presterar bra.

Vi vill att den tid du investerar i ditt arbete ska vara värdeskapande och meningsfull. Det vinner både du, vi, våra kunder och miljön på. Vi lägger mycket tid på att skapa processer som är digitalt integrerade i vår arbetsdag. Vi söker att möjliggöra en organisation med decentraliserat ägarskap genom att skapa enkla men tydliga regler så att det blir lätt att samarbeta med andra internt. Det betyder att du, som alla Sigholmare, kommer följa vissa grundläggande principer och processer för hur arbete och samarbeten dokumenteras. En hög grad av transparens bidrar både till effektivare arbetssätt och möjliggör delaktighet och lärande. Genom automation vill vi minimera tiden som behövs för repetitiva uppgifter. Vi tror att du inspireras av att vara en aktiv del i kultur- och bolagsbyggandet.

I’m in, vad gör jag nu?

Låter Sigholm som rätt plats för dig? Skicka in din ansökan till oss via karriärssidan för Sigholm Project på vår hemsida. Vi håller tummarna för att du är vår nästa energikälla!Se fler lediga tjänster

Skicka in din ansökan

Ansökan görs på extern webbplats

Sista ansökningsdatum har passerat
  • Omfattning: Heltid
  • Ort: Stockholm, Västerås, Göteborg

  • Sista ansökningsdatum: 2023-01-15

  • Har du frågor kring tjänsten?
    Kontakta Ingela Steen Ronnermark

  • 073-027 38 12
  • ingela.steenronnermark@sigholm.se
Känner du någon som skulle passa för tjänsten?

Dela tjänsten genom sociala medier